Košarkarski klub Hidria

ZADNJI PRISPEVKI

Vse selekcije KK Hidria v trenažnem procesu Vse selekcije KK Hidria v trenažnem procesu
Prihodnji teden treningi za registrirane igralce Prihodnji teden treningi za registrirane igralce
Obvestilo za člane kluba Obvestilo za člane kluba
Aljaž Vidmar se seli čez lužo Aljaž Vidmar se seli čez lužo
Nameni del dohodnine našemu klubu Nameni del dohodnine našemu klubu
Novice  |  Dogodki  |  Klepeti


<< mar 2021 >>
P T S Č P S N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234

Aljaž Vidmar se seli čez lužo

Idrija, 18.01.2021
Aljaž Vidmar se seli čez lužoKljub temu, da so za šport trenutno precej neprijazni časi in ukrepom ni videti konca tokrat z vami delimo pozitivno zgodbo devetnajstlenega Aljaža Vidmarja.
Visokorasli Vidmar (206 cm) se je letošnjo sezono odločil preizkusiti v tujini. Pot ga je iz Idrije vodila na sam sever Evrope, natančneje na Islandijo. Če se malo pošalimo do velike spremembe kar se tiče okolja zanj ni prišlo, če navedemo dejstvo, da Aljaž prihaja z najvišje ležeče vasi na Primorskem Vojskega, ki je znana po ostrih zimah z obilico snega. Aljaž je imel na Islandiji dobre pogoje za trening, tekmovanje pa je bilo prekinjeno kot v mnogih drugih državah. Pretekli petek je tako odigral šele drugo tekmo v dresu Selfoss Karfe. Še bolj pa veseli dejstvo, da je devetnajstletnik dobil ponudbo z univerze Howard Bisons, ki nastopa v ligi NCAA. 
V imenu kluba mu iskreno čestitamo in želimo vse dobro na njegovi športni poti. Izjava Aljaž Vidmar : " V petek smo po dolgem čakanju le dočakali nadaljevanje prvenstva. Žal smo tekmo izgubili, saj se nam je po dolgem premoru v ekipi precej poznala neuigranost. Komaj pa že čakam naslednje tekme. Še bolj pa se veselim naslednje sezone, saj bom svojo življensko pot nadaljeval na Howard University. Željan sem dokazovanja na treningih svoje univerze in dokazovanja na močnih tekmah prve divizije."
Deli s prijatelji  
GENERALNI POKROVITELJ

HIDRIA

SPONZORJI KK Hidria

Elektro Primorska


E3 - Energetika, ekologija, ekonomija


INTEHNA

KLUB PODPIRAJO ŠE

Občina Idrija

RAFIS d.o.o.
ZAVAS d.o.o.
INTIS, Miha Prezelj s.p.
© 2021 KK HIDRIA. Vse pravice pridržane.