Košarkarski klub HidriaKošarkarski klub Hidria

ZADNJI PRISPEVKI

Uspešno v novo sezono Uspešno v novo sezono
V soboto proti Jesenicam V soboto proti Jesenicam
Člani osvojili ALPENCUP Člani osvojili ALPENCUP
Vpis za nove člane Vpis za nove člane
Priprave 2023 pod streho Priprave 2023 pod streho
Novice  |  Dogodki  |  Klepeti


<< okt 2023 >>
P T S Č P S N
252627282930
1
Cedevita Olimpija : Hidria, U16 ob 9:30
Gimnazija Bežigrad
2
3
Hidria : MP Sežana, pokal Spar 19:00
Modra dvorana, Idrija
4
Hidria : Logatec, U16 ob 17:00
Modra dvorana, Idrija
5
6
7
Postojna : Hidria, člani
ŠC Postojna
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Hidria : Izola, U18 ob 10:00
Modra dvorana, Idrija
29
30
Hidria : Izola, U14 ob 10:00
Modra dvorana, Idrija
31
12345

Nora zmaga članov v Novi Gorici

Idrija, 15.12.2019
Nora zmaga članov v Novi GoriciKo je v Novi Gorici že vse dišalo po zmagi domačinov je Blaž Rupnik z metom v zadnji sekundi prinesel zmago svoji ekipi in poskrbel za veliko veselje v idrijskem taboru. Pionirji U13 pred televizijskimi kamerami odlični na turnirju Basket4Kids, pionirji U15 do nove zmage v prvi ligi.
Zadnje srečanje članov v letošnjem koledarskem letu bo v srcih vseh Idrijčanov, ki so bili v soboto v Novi Gorici ostalo zasidrano za vekomaj. Srečanje je postreglo z zelo kvalitetno predstavo obeh moštev in dramatičnem finišem. Že na uvodu tekme so igralci Hidrie dali vedeti, da bodo proti favoriziranim izkušenim domačinom pustili srce na igrišču in si poskušali izboriti pomembno zmago. V prvem delu srečanja je bil kljub dobri obrambi nerešljiva uganka izjemni Jan Močnik, na drugi strani pa je ekipo Hidrie krasila prava moštvena igra. Rezultat polčasa je z izjemnim metom s sredine igrišča postavil David Nathan Sovre Nemanič in tako svoji ekipi prinesel rahlo prednost pred nadaljevanjem. Tudi v tretji četrtnini je ekipa Hidrie še vodila, nato pa so počasi vajeti v svoje roke prevzeli domačini. Kljub nekaj spornim sodniškim odločitvam so igralci Hidrie ohranili mirne glave in do konca verjeli v svoj uspeh. Nekaj sekund do konca srečanja so gostje po zadetih prostih metih povedli za tri točke in vse je kazalo na njihovo zmago. Po minuti odmora trenerja Kolmana je v napadalni akciji po izvedbi outa do žoge prišel Blaž Rupnik nad katerim je bila storjena nešportna osebna napaka. Blaž je najprej uspešno zadel dva prosta meta. Do konca srečanja so ostale še dobre tri sekunde. Žoga je ponovno prišla v roke Rupnika, ki je z norim metom za tri točke v zadnji sekundi poskrbel za neverjetno zmago in nepopisno veselje celotne ekipe Hidrie in vseh Idrijčanov, ki so v soboto prišli v Novo Gorico. Čestike celotni ekipi za borbo, željo, moštveno igro in nepopustljivost. Sledi skoraj enomesečni novoletni premor, nato pa domača tekma s Tolminom.
Pionirji U13 so na turnirju Basket4Kids prikazali zelo všečno igro in se dobro po robu zoprestavili najprej Heliosu iz Domžal, nato pa še ekipi iz Sežane, ki je sicer osvojila turnir. Na tretjem srečanju so naši fantje nadigrali domačo ekipo 3x3 Piran in tako več kot zasluženo osvojili tretje mesto. 
Pionirij U15 so v tekmi prve lige brez težav prišli do lepe zmage nad Portoroško ekipo 3x3 Piran, kadeti pa žal niso uspeli premagati Novogoričanov za popoln vikend naših selekcij (87:82)
Deli s prijatelji  
GENERALNI POKROVITELJ

HIDRIA

SPONZORJI KK Hidria

KOLEKTOR

Triglav

NLB Banka

Elektro Primorska


E3 - Energetika, ekologija, ekonomija


INTEHNA

KLUB PODPIRAJO ŠE

Občina Idrija

INTIS, Miha Prezelj s.p.
© 2023 KK HIDRIA. Vse pravice pridržane.