Košarkarski klub HidriaKošarkarski klub Hidria

ZADNJI PRISPEVKI

V soboto proti Jesenicam V soboto proti Jesenicam
Člani osvojili ALPENCUP Člani osvojili ALPENCUP
Vpis za nove člane Vpis za nove člane
Priprave 2023 pod streho Priprave 2023 pod streho
Sezona 2023/2024 je pred vrati Sezona 2023/2024 je pred vrati
Novice  |  Dogodki  |  Klepeti


<< okt 2023 >>
P T S Č P S N
252627282930
1
Cedevita Olimpija : Hidria, U16 ob 9:30
Gimnazija Bežigrad
2
3
4
Hidria : Logatec, U16 ob 17:00
Modra dvorana, Idrija
5
6
7
Postojna : Hidria, člani
ŠC Postojna
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Hidria : Izola, U18 ob 10:00
Modra dvorana, Idrija
29
30
Hidria : Izola, U14 ob 10:00
Modra dvorana, Idrija
31
12345

Občni zbor 2014

Idrija, 14.04.2014
Občni zbor 2014V petek 11. 4 je v predavalnici OŠ Idrija potekal redni občni zbor KK Hidria. Po končani seji je bilo jasno, da je košarka v Idriji ponovno v vzponu
Občni zbor je vodil vodja mladinskega pogona Sašo Kavčič, ki je besedo najprej predal predsedniku kluba g. Dušanu Lapajnetu. Predsednik je v uvodnem govoru najprej pozdravil vse udeležence, nato pa podal svojo oceno preteklega leta. 
Z delom v klubu je zadovoljen. Dobro delo vseh, ki sodelujejo pri klubskem dogajanju je prineslo razultate. Finančno klub posluje tekoče. Zahvalil se je staršem, ki podpirajo svoje otroke, košarkarjem, ki igrajo za klub in trenerjem, ki jim omogočajo kvalitetne treninge. Idrija ima po dolgih letih tudi člansko ekipo. Članska ekipa ostaja ista. Kljub možnosti napredovanja bo ostala v istem rangu tekmovanja, saj je klub mnenja, da ekipa še ni zrela za preskok na višjo raven tekmovanja. Klub ima tudi veliko število zvestih navijačev, ki ob sobotah bodrijo mlade idrijske fante. Ekipa je bila najmlajša v ligi in je imela povprečno daleč navišji obisk na tekmah. Predsednik še pravi, da je primarni cilj kluba še vedno delo z mladinskim pogonom.
Poročilo o strokovnem delu v klubu je podal Sašo Kavčič, ki je predstavil delo in rezultate mlajših selekcij. Podal je kratko analizo vsake ekipe hkrati pa izpostavil dosežke posameznih ekip, ki so bili tudi v pretekli sezoni dobri. Najbolj pereč problem v klubu je ta, da fantje po končani OŠ zapuščajo klub in svojo športno pot nadaljujejo v večjih klubih. Tako tudi letos dva fanta nosilca igre zapuščata klub. Omenil je še, da bodo v prihodnje poskušali najti način, kako v klub privabiti čimveč fantov, da se ne bodo pojavljale "generacijske luknje". Lepo število fantov sodeluje tudi na akcijah nacionalnega programa, kar je še en dokaz več, da se na treningih trdo dela.
Oceno članske in mladinske ekipe je podal trener Aleš Kastrin. Rezultati mladincev niso bili navdušojoči, a ekipa v prihodnji ekipi ostaja ista in tokrat cilja mnogo višje. Premierno člansko sezono je označil za zelo dobro, saj je ekipa dosegla zastavljeni cilj. Na domačem terenu je klonila le enkrat. Po prvem delu je bila za ekipo Nove Gorice na drugem mestu, na koncu pa med 24 ekipami pristala na 5. mestu v državi. V pokalnem tekmovanju je ekipa dosegla maksimum, saj je izpadla šele v četrtem krogu proti prvoligaški ekipi Zlatoroga iz Laškega. Izpostavil je še vikend priprave v Postojni, kjer se je v ekipi naredila prava kemija, ki je vsekakor ključnega pomena za doseganje dobrih rezultatov.
Finančni presek leta je na kratko opisala Tina Jereb. V letu 2013 je klub posloval tekoče in je imel poravnane obveznosti do vseh. Naštela je glavne prihodnke in odhodke kluba. Poudarila je, da se generalni sponzor Hidria drži dogovora in redno nakazuje sredstva, ki so potrebna za normalno delovanje kluba.
V zadnji točki dnevnega reda je bilo govora še o klubskih pripravah, ki se jih bo letos udeležilo približno 40 košarkarjev. Lokacija ostaja ista,tokrat se bodo le teh udeležili le osnovnošolci.
V mesecu maju bo na sporedu tradiconalni turnir "3 na 3" u Idr'ji, organiziran bo tudi turnir na Prejnuti. Klub bo sezono zaključil 14.junija s tradicionalnim piknikom v idrijski Beli.
Zasedanje, ki je trajalo dobrih trideset minut se je končalo z aplavzom, kar je jasen znak, da se košarka v Idriji počasi, a vztrajno dviga.
Deli s prijatelji  
GENERALNI POKROVITELJ

HIDRIA

SPONZORJI KK Hidria

KOLEKTOR

Triglav

NLB Banka

Elektro Primorska


E3 - Energetika, ekologija, ekonomija


INTEHNA

KLUB PODPIRAJO ŠE

Občina Idrija

INTIS, Miha Prezelj s.p.
© 2023 KK HIDRIA. Vse pravice pridržane.